Фондация Енчо Керязов днес връчи 100 билета за шоуто “Нощ на звездите

...
Фондация Енчо Керязов днес връчи 100 билета за шоуто “Нощ на звездите
Коментари Харесай

Енчо Керязов връчи 100 билета на пловдивски ученици

Фондация " Енчо Керязов " през днешния ден връчи 100 билета за шоуто “Нощ на звездите " на Спортното учебно заведение в символ на почитание към достиженията на неговите възпитаници, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . За втора поредна година събитието ще се поведе на сцената на Античния театър на 1 юни от 20.30 часа. 

Още три пловдивски учебни заведения ще получат билети - Национално учебно заведение за музикално и танцово изкуство “Добрин Петков ", Математическа гимназия “Акад. Кирил Попов ", Национална комерсиална гимназия и Спортно учебно заведение “Васил Левски ".

" Събитието " Нощ над звездите " е за цялостен живот, уповавам се, че то ще стане традиция, веселя се, че Енчо Керязов избра Пловдив за своето шоу ". Това съобщи кметът, който участва на връчването. 

Самият Енчо Керязов благодари за съдействието на всички в Пловдив, които подкрепят организацията на събитието. Той показа, че е изключително изненадан от таблото на славата, което е в учебното заведение и пожела всеки един от учениците да откри своето място на него. 

На сцената на " Нощ измежду звездите " ще се качи и първенецът от Европейското състезание за юноши в Рим 2021 плувецът, който е ученик на Спортното учебно заведение и е номиниран в категория " Спорт " за финансова поддръжка от фондацията. Дали ще завоюва, ще стане ясно на 1 юни.

Фондация " Енчо Керязов “ има за цел да подкрепя и разпространява достиженията на български деца и младежи, които развиват своя гений в науката, изкуството и спорта.

В програмата на звездната нощ ще вземат участие клоунът Хуш Ма-Хуш, украинецът, приключил Киевската академия за цирково изкуство, ще предизвика феновете с атрактивни скечове. Носителят на 22 международни върха на Гинес – рисковият Фреди Нок, ще спре дъха с демонстрациите си отвън човешките благоприятни условия с ходенето си по въже на 30 метра височина. Директно от най-големите подиуми на Европа за първи път в България идват и страхотните братя Седеньос – четвърто потомство циркови акробати, които ще изпълнят с прецизна акуратност и синхрон икарийски танци. На сцената ще забележим и доста български имена, измежду които певицата и актриса Милица Гладнишка, " Керана и космонавтите “ и П.И.Ф.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР